Compota de poma amb sofregit de tomàquet
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un quilo i mig de pomes tipus golden
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en pols
10 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Un atuell amb tapa
Bosses de congelació
Un estri per treure el cor de les pomes
Elaboració
Primerament, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta, i un cop fet, el reservem.
A part, pelem les pomes, els hi traiem el cor, i les tallem en trossos regulars.
Tot seguit, ho fiquem en un cassó gran amb un dit d'aigua, i deixem que vagi coent a foc baix, fins que les pomes ja estiguin a punt de compota.
Seguidament, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet, corregim de sal i pebre negre, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns dotze minuts més, i ja ho podrem deixar refredar damunt el marbre de la cuina.
A continuació, ja ho podrem guardar en un atuell amb tapa a la nevera, ho bé distribuir en bosses de congelació, i aixi en el congelador ens durarà més temps.
1h
Notes
Aquesta recepta és una guarnició molt adient per diferents tipus de plats.
Un cop feta la podem congelar en bosses de ració, i aixi es conservarà molt de temps.
Etiquetes:
La cuina de les guarnicions
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2058 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.