Compota de poma amb sofregit de tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo i mig de pomes tipus golden
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en pols

10 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Un atuell amb tapa
Bosses de congelació
Un estri per treure el cor de les pomes

Elaboració

Primerament, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta, i un cop fet, el reservem.
A part, pelem les pomes, els hi traiem el cor, i les tallem en trossos regulars.
Tot seguit, ho fiquem en un cassó gran amb un dit d'aigua, i deixem que vagi coent a foc baix, fins que les pomes ja estiguin a punt de compota.
Seguidament, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet, corregim de sal i pebre negre, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns dotze minuts més, i ja ho podrem deixar refredar damunt el marbre de la cuina.
A continuació, ja ho podrem guardar en un atuell amb tapa a la nevera, ho bé distribuir en bosses de congelació, i aixi en el congelador ens durarà més temps.

1h

Notes

Aquesta recepta és una guarnició molt adient per diferents tipus de plats.
Un cop feta la podem congelar en bosses de ració, i aixi es conservarà molt de temps.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2058 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: