Melindros farcits de crema

Ingredients

  • 48 melindros tous
  • 4 ous
  • Oli per fregir (millor de gira-sol)
  • 500 ml de llet
  • 50 g de maizena
  • 100 g de sucre
  • 3 rovells d'ou
  • 1 llimona

8 racions

Elaboració

Feu la crema pastissera. Una vegada tèbia, la repartiu damunt de 24 melindros a la part plana i tapeu-los amb els 24 restants.
Bateu els ous, passeu-hi els melindros. Fregiu-los en una paella amb oli calent, als treure'ls, passeu-los per sucre i deixeu-los refredar.

1h

Notes

Queden amb gust de xuxo.

He contat 3 per persona


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: