Compota de poma
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos quilos de pomes tipus golden
- 100 grams de sucre
- Un got d'aigua
- Mitja branca de canyella
10 racions
Utensilis
Un estri per treure el cor de les fruites
Una cassola metàl·lica fonda
Una espàtula de fusta
Un atuell amb tapa per guardar la compota un cop feta
Elaboració
Primerament, amb l'estri per treure el cor de les fruites, buidem les pomes, les pelem, les tallem a trossos més aviat menuts, i les posem a la cassola fonda, amb: un got d'aigua, la canyella i el sucre, a foc més aviat baix, i deixem que vagi coent tot remenant amb l'espàtula de fusta, fins que estigui tant cuita que es desfaci.
Seguidament, la traiem del foc, la deixem refredar, i ja la tenim llesta per posar-la en un atuell amb tapa, i guardar-la a la nevera fins el moment que la necessitem.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta és una bona guarnició i complement per diferents receptes de carn o peixos a la graella.
Etiquetes: La cuina de les guarnicions Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4652 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.