Escudella de pollastre amb verdures i pistons
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre litres de brou de pollastre casolà
- Mitja col
- 150 grams de cigrons cuits
- Dues patates mitjanes
- Dues pastanagues
- 150 grams de pistons mitjans
- Sal
4 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana
Quatre plats fondos
Un cullerot per servir
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda fiquem el brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull a foc fort.
Seguidament, abaixem el foc deixem que segueixi bullint mentre preparem les verdures.
Agafem la col, la netegem la tallem en juliana fina, i tot seguit l'afegim a la cassola.
Tot seguit, pelem les pastanagues, les tallem en quadrets menuts, i les afegim a la cassola, juntament amb les patates pelades i tallades en quadres, i deixem que segueixin bullint.
Quan veiem que les verdures ja són cuites, afegim: els cigrons i els pistons, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que els pistons estiguin cuits, i ja ho podrem retirar del foc per servir.
Primerament, omplim la sopera amb l'escudella, i després anem omplint els plats i els servim a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les sopes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2384 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.