Tonyina amb samfaina i cargols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un a cassola fonda metàl·lica
Una escorredora
Un bol de vidre gran
Un colador fi

Elaboració

Primerament, netegem els cargols amb aigua i vinagre, i els fiquem a la cassola fonda coberts amb aigua, la farigola, el romaní i el llorer. Primerament, els posem a foc baix perquè s'enganyin, i quan veiem que ja estan enganyats, fiquem el foc ben fort, fins que estan cuits, i ja els podem reservar guardant una mica de brou dels cargols colat, en un bol de vidre.
A continuació, en una cassola de terrissa gran amb un raig d'oli d'oliva, posem a fregir: el pebrot vermell i el verd, tallats a juliana, juntament amb el carbassó, l'albergínia i la ceba també tallades a juliana.
Quan veiem que les verdures ja són cuites, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi negre, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres cullerots del brou dels cargols, deixem que arrenqui tot plegat a bullir, i ja podrem afegir els cargols, els tacs de tonyina salpebrada, i deixem que cogui tot plegat fins que la tonyina estigui cuita al nostre gust.
Ja per acabar, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se