Capricis de pa de motlle amb mostassa, formatge i pernil dolç gratinats
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dotze llesques de pa de motlle
- Un pot de mostassa a l'antiga
- Formatge parmesà ratllat
- Quatre llesques de pernil dolç
4 racions
Utensilis
Una placa pel forn
Un full de paper sulfurat
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar pasta de full
Una safata metàl·lica plana
Una espàtula metàl·lica plana
Elaboració
Primerament, agafem les llesques de pernil dolç, les tallem en juliana de mig dit de gruix, i les reservem.
Seguidament, agafem les llesques de pa de motlle, les estirem amb el corró, i amb unes tisores, retallem totes les vores de la crosta. Tot seguit, amb l'ajuda d'un ganivet, les untem amb una mica de mostassa a l'antiga, i les fiquem damunt de la placa del forn amb un paper sulfurat.
Tot seguit, escampem força formatge ratllat pel damunt, i seguidament, escampem la juliana de pernil dolç ben repartida per sobre, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que el formatge ja està daurat, i ja ho podrem posar a la safata de cartró amb blonda, i ja ho pdrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina dels aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1565 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.