Capricis de pa de motlle amb mostassa, formatge i pernil dolç gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze llesques de pa de motlle
  • Un pot de mostassa a l'antiga
  • Formatge parmesà ratllat
  • Quatre llesques de pernil dolç

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn
Un full de paper sulfurat
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar pasta de full
Una safata metàl·lica plana
Una espàtula metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, agafem les llesques de pernil dolç, les tallem en juliana de mig dit de gruix, i les reservem.
Seguidament, agafem les llesques de pa de motlle, les estirem amb el corró, i amb unes tisores, retallem totes les vores de la crosta. Tot seguit, amb l'ajuda d'un ganivet, les untem amb una mica de mostassa a l'antiga, i les fiquem damunt de la placa del forn amb un paper sulfurat.
Tot seguit, escampem força formatge ratllat pel damunt, i seguidament, escampem la juliana de pernil dolç ben repartida per sobre, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que el formatge ja està daurat, i ja ho podrem posar a la safata de cartró amb blonda, i ja ho pdrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1565 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: