Arròs a la cassola amb carxofes, rap i espinacs
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'arròs tipus bomba Montsià
- Sis carxofes de mida mitjana
- Una cua de rap petita
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- 300 grams d'espinacs frescos
- Una ceba picolada
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Pebrot verd picolat
- Picada d'all, julivert i oli, feta amb la batedora elèctrica
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Elaboració
Primerament, netegem la cua de rap, i la tallem en trossos més aviat petits, i la reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim: les carxofes tallades a lo llarg en trossos fins, la ceba picolada, i els espinacs tallats a juliana molt fina.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, juntament amb 500 grams d'arròs, afegim un bon raig de picada, ho remenem ben remenat, i tot seguit, afegim el rap trossejat, i seguidament, afegim tres cullerots de fumet de peix, i deixem que vagi coent-se a foc baix, tot remenant com si féssim un rissoto, fins que estigui cuit al nostre gust.
Corregim de sal, i si cal més fumet, l'anem afegint tot remenant sense parar.
Quan l'arròs ja esta cuit, el servim a taula amb uns estalvis a sota, deixant-lo reposar uns cinc minuts, abans de treu-rel a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels arrossos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1882 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.