Espàrrecs blancs amb pernil dolç arrebosats
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze espàrrecs naturals de mida grossa
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
- Pa ratllat
- Quatre ous batuts
- Sis llesques senceres de pernil dolç
- Aigua
4 racions
Utensilis
Un pelador de patates
Una cassola metàl·lica fonda
Una paella gran
Una safata rectangular de porcellana
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Dues safates planes
Una aranya de filferro
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim els espàrrecs pelats amb el pelador de patates, fins que estiguin cuits al "dente", i un cop cuits els reservem, i si els espàrrecs són massa llargs, els podem retallar una mica.
Seguidament, tallem les llesques de pernil dolç en dues meitats a lo ample i les reservem.
A continuació, agafem els espàrrecs i els enrotllem amb mitja llesca de pernil com si féssim un caneló, ho passem per farina, ou batut, i els fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben daurats, i els posem en una safata plana amb un paper de cuina perquè deixin anar l'excés d'oli de fregir-los.
Tot seguit, els fiquem en una safata de porcellana, i ja els podrem servir a taula per fer l'aperitiu.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, també la podem fer amb espàrrecs de llauna gruixuts.
Etiquetes: La cuina dels aperitius La cuina dels arrebossats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2311 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.