Llibrets de llom de porc farcits d'escalivada, amb patates palla
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Setze talls de llom de porc tallats una mica gruixuts
- Escalivada
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Farina
- Pa ratllat
- Quatre patates de mida mitjana
- Quatre ous batuts
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata gran de porcellana
Una pala plana metàl·lica
Una safata fonda per fer l'escalivada
Un bol de vidre gran
Una safata plana metàl·lica amb paper de cuina
Elaboració
Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
A part, pelem les patates, les tallem per fer patates palla, i un cop tallades les fregim en una paella amb oli d'oliva, i les anem ficant a la safata plana amb un paper de cuina, i les reservem.
Un cop l'escalivada ja està freda, la pelem, la tallem en trossos menuts, la fiquem en el bol de vidre, la salpebrem, la reguem amb un raig d'oli d'oliva, i la reservem.
A continuació, agafem vuit talls de llom els posem plans en el marbre de la cuina, els anem omplim amb l'escalivada, i seguidament, els tapem amb un altre tall de llom, i amb una pala metàl·lica els aplanem una mica, els salpebrem, els passem per farina, ou batut, i pa ratllat, i tot seguit els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin una mica daurats, i ja els podrem anar posant a la safata de porcellana, i a la part de sota dels llibrets, farem una renglera amb les patates palla espolsades amb un polsim de sal, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels llibrets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1822 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.