Pits de pollastre al roquefort
es una manera de utilitzar el formatge amb plats de carn
Ingredients
- 4 pits de pollastre desossats
- 300 g de xampinyons
- 250 ml de llet
- 1 cullerada de farina
- 25 g de mantega
- 100 g de formatge emmental ratllat
- 50 g de formatge de roquefort
- Sal i pebre
4 racions
Utensilis
1 paella
pinces
1 plat
1 cassó
1 batedor de ma
1 safata de forn
Elaboració
En una paella fregiu-hi els pits de pollastre, una vegada salats i empebrats, passeu-los per farina, fins que quedin daurats, però no ressecs.
Feu una salsa beixamel, poseu la mantega en un cassó i quan estigui desfeta, poseu-hi la farina, després la llet barrejada amb el formatge rocafort i quan comenci a bullir saleu-ho una mica.
Fregiu el xampinyons a la paella, només 3 minuts, i poseu-los en una safata que pugui anar al forn, damunt del pits tireu-hi la salsa beixamel i el formatge ratllat.
Poseu-los al gratinador fins que el formatge estigui daurat
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1627 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.