Pits de pollastre al roquefort

es una manera de utilitzar el formatge amb plats de carn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre desossats
  • 300 g de xampinyons
  • 250 ml de llet
  • 1 cullerada de farina
  • 25 g de mantega
  • 100 g de formatge emmental ratllat
  • 50 g de formatge de roquefort
  • Sal i pebre

4 racions

Utensilis

1 paella
pinces
1 plat
1 cassó
1 batedor de ma
1 safata de forn

Elaboració

En una paella fregiu-hi els pits de pollastre, una vegada salats i empebrats, passeu-los per farina, fins que quedin daurats, però no ressecs.
Feu una salsa beixamel, poseu la mantega en un cassó i quan estigui desfeta, poseu-hi la farina, després la llet barrejada amb el formatge rocafort i quan comenci a bullir saleu-ho una mica.
Fregiu el xampinyons a la paella, només 3 minuts, i poseu-los en una safata que pugui anar al forn, damunt del pits tireu-hi la salsa beixamel i el formatge ratllat.
Poseu-los al gratinador fins que el formatge estigui daurat

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1627 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: