Garbetes de pastanaga i pernil gratinades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit pastanagues de mida grossa
  • Vuit talls de pernil salat
  • Mantega
  • Aigua
  • Sal

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata rectangular de porcellana
Una safata refractària mitjana

Elaboració

Primerament, pelem les pastanagues i les tallem en tires de mig dit d'ample i cinc dits de llarg,( en tallem 32 tires) i les posem a coure en un cassó amb aigua i sal, fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, a sobre del marbre de la cuina, fiquem els talls de pernil, hi afegim quatre tires de pastanaga,i ho emboliquem tot fent una garbeta, i les posem a la safata refractària, amb un toc de mantega al damunt, les gratinem en el forn a 180º, fins que estiguin una mica daurades, i ja les podrem posar en una safata de porcellana, i les servirem a taula com aperitiu.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, tant pot ser un aperitiu, com una guarnició i fins i tot un primer plat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1028 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: