Lloms de bacallà fregits amb sofregit de tomàquet, alls i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre lloms de bacallà de 200 grams cadascun (aproximadament)
- Oli d'oliva
- Farina
- Sofregit de tomàquet
- Vi blanc
- Tres alls ratllats
- Julivert picat
4 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica marinera gran
uns estalvis
Un ratllador fi
Una paella gran
Una espàtula metàl·lica plana
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els lloms de bacallà dessalat enfarinats, i quan ja són daurats, els retirem i reservem.
Seguidament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els alls ratllats, fins que comencin a estar daurats, i tot seguit afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet i mig got de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació afegim el bacallà, posem el foc baix i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts, tot donant-hi unes sacsejades amb l'ajuda de les nanses, corregim de sal, ho espolsem amb força julivert picolat, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2932 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.