Tallarines a la carbonara amb dàtils, nous i pinyons
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per wok
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de tallarines
- Salsa carbonara (la trobareu a les meves receptes com a "la meva salsa carbonara")
- Sal
- Aigua
- Mantega
- 200 grams de dàtils sense pinyol
- 150 grams de pinyons
- 200 grams de nous pelades
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Un wok de mida gran
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal i una mica de mantega, bullim les tallarines fins que estiguin cuites al "dente", les refredem amb aigua freda, i les reservem en la mateixa cassola.
Seguidament, fem la carbonara com explico a la meva recepta, i un cop feta la fiquem en el wok juntament amb: les nous, els dàtils i els pinyons, i amb l'ajuda de la nansa del wok, hi donem unes voltes, i tot seguit escorrem les tallarines i les afegim en el wok, i amb la nansa del wok ho remenem, corregim de sal, deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts, i ja ho podrem servir a taula en cinc plats fondos.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1588 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.