Espaguetis a la crema de fuagràs amb fredolics
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per wok
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de fuagràs casolà (el trobareu a les meves receptes)
- 400 grams d'espaguetis
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- La part blanca de dos porros picolada
- Pebre negre en pols
- Mantega
- Nata líquida per muntar
- Nou moscada
- Un pot de 500 grams de fredolics en conserva
- Formatge Idiazabal ratllat
5 racions
Utensilis
Un wok de mida gran
Una paella gran
Un cassó gran
una batedora elèctrica
Un pot per la batedora
una cassola fonda
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els espaguetis fins que estiguin cuits al "dente" i tot seguit els escorrem i els reservem en la mateixa cassola coberts amb aigua.
A part, en una paella amb oli d'oliva, saltem els fredolics escorreguts i salpebrats, fins que hagin deixat anar tota la seva aigua, i els reservem.
Tot seguit, fem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i un cop fet, en reservem 400 grams.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els porros i els reservem.
Tot seguit, agafem els 400 grams de fuagràs, un bon raig de nata líquida, i un polsim de nou moscada, i ho passem per la batedora fins que tinguem una crema fina i homogènia, i la fiquem en el wok juntament amb els porros.
A continuació, incorporem els fredolics i els espaguetis, i amb el mànec del wok donem unes voltes, corregim de sal, ho deixem coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula juntament amb cinc plats fondos, espolsats amb una mica de formatge Idiazabal pel damunt.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2030 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.