Filets de lluç al forn, sobre llit d'espinacs i pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Deu filets de lluç congelats
  • Un quilo d'espinacs congelats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Dues cebes tendres picolades
  • Cinc talls de pernil de Salamanca
  • Vi blanc

5 racions

Utensilis

Una placa de forn amb un paper sulfurat
dues espàtules metàl·liques planes
Un cassó gran
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els espinacs fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i amb un ganivet els picolem i els reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les cebes picolades, i quan ja estan daurades, afegim els espinacs, hi donem unes voltes, ho corregim de sal, i ho reservem.
A continuació, agafem els espinacs saltats, i en una placa de forn amb un paper sulfurat, en fem cinc llits i els aixafem una mica amb la ma, i tot seguit afegim una mica de pernil tallat en juliana pel damunt, i seguidament, fiquem dos filets de lluç salpebrats, els ruixem amb vi blanc i un rajolí d'oli d'oliva, i ho enfornem a 180º, fins que els filets estiguin cuits al nostre gust, i amb les espàtules planes, anirem posant cada llit d'espinacs amb els filets en el seu plat, i ja els podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1327 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: