Filets de pollastre a la gran duquesa
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pits de pollastre o filets
- 100 g de pernil cuit tallat a dauets
- 100 g de formatge emmental tallat a dauets
- 50 g de mantega
- 2 cullerades de formatge emmental ratllat
- 2 rovells d'ou
- 70 g de farina
- 1/2 litre de llet
- Oli, sal
- Pebre i nou moscada
6 racions
Elaboració
Prepareu una beixamel amb la mantega, la farina i la llet. Quan estigui espessa, poseu-hi sal, pebre i nou moscada.
Incorporeu-hi els daus de pernil, els de formatge i els rovells d'ou. Barregeu-ho tot, a fí que quedi ben barrejat.
Poseu oli en una paella i fregiu-hi els filets o pits sencers per els dos costats, poseu-hi sal i pebre. Quan estiguin daurats, disposeu-los en una safata untada amb mantega o en oli.
Cobriu-ho cada pit amb la salsa preparada, empolseu-lo amb el formatge ratllat i poseu-ho a gratinar al forn per daurar-los.
1h
Notes
Serviu-ho acompanyades de cols de Bruseles, bullides i saltejades
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1796 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.