Pastís de pollastre i pinya
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de puré de patates
- 2 pits de pollastre
- 4 rodanxes de pinya
- 1 enciam
- 1 pot d'olives farcides de pebrot
- 1/2 pot de maionesa
- 25 g de mantega
- Oli, sal i pebre
6 racions
Elaboració
Prepareu el puré amb 1/4 de litre d'aigua, la mantega i una mica de sal, es deixa refredar.
Fregiu els pits de pollastre amb una mica d'oli. Talleu a trossets la pinya i els pits, 6 olives i unes fulles d'enciam, barregeu-ho tot amb 4 cullerades de maionesa.
Estireu el puré sobre un tros de plàstic, poseu en el centre la preparació i enrotlleu-la, formant un rotllo gruixut i curt.
Poseu en una safata allargada, doneu-li forma de pinya.
Adorneu-lo amb maionesa i amb les olives tallades en discos com si fos la closque de la pinya.
Finalment s'adorna col·locant-hi el cabdell de l'enciam en el centre de la part superior de la pinya.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1672 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.