Rotllets de pernil amb porros

Ingredients

  • 12 llesques de pernil cuit
  • 12 porros
  • Farina i llet
  • Sal, pebre inou moscada
  • Oli i mantega

4 racions

Elaboració

Bulliu la part blanca dels porros, talleu-los a la mida de les llenques del pernil.
Amb les llenques de pernil feu uns rotllets embolicant el porro cuit i ben escorregut.
Col·loqueu-los en una safata que pugui anar al forn.
Prepareu una salsa beixamel amb oli o mantega, la farina, la llet, sal, pebre, i nou moscada.
Cobriu els rotllets i poseu-los al forn a gratinar.
quan estiguin daurats, ja están a punt de servir.

Notes

Podeu posar-hi formatge ratllat abans de gratinar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: