Hamburgueses amb formatge
Ingredients
- 350 g de carn picada de vedella
- 250 g de carn picada de porc o botifarra crua
- Un ou
- 6 llesques de pa de motlle sense crosta
- 6 talls de formatge de cabra tendre
- 300 g de ceba
- 30 g de formatge parmesà ratllat
- Una cullerada de farina de galeta
- Farina
- Un all
- Julivert
- Oli i sal
6 racions
Elaboració
Primer hem de torrar les llesques de pa i sucar-les amb tomàquet i oli.
Preparem les hamburgueses amb la carn, l'ou, la farina de galeta, l'all i el julivert. Posem sal i pebre i reservem.
Tallem les rodanxes de formatge d'uns 4 mm.
Tallem la ceba en juliana i la fregim fins que estigui ben feta. Li posem una mica de sucre i donem unes voltes.
Formem les hamburgueses amb una mica de farina, de manera que quedin bastant gruixudes, d'uns 100 g cada una.
Les fregim un minut per cada cara.
Posem mantega en una safata i coloquem les llesques. A sobre hi posem el formatge, les hamburgueses, la ceba fregida i el formatge parmesà.
Les fiquem al forn, ja calent, i les deixem fer durant uns 5 minuts.
30min
Notes
El formatge que he utilitzat és el de cabra tendre, no de rulo, sinó de tipus manxego.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2565 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.