Hamburgueses amb formatge

Ingredients

  • 350 g de carn picada de vedella
  • 250 g de carn picada de porc o botifarra crua
  • Un ou
  • 6 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 6 talls de formatge de cabra tendre
  • 300 g de ceba
  • 30 g de formatge parmesà ratllat
  • Una cullerada de farina de galeta
  • Farina
  • Un all
  • Julivert
  • Oli i sal

6 racions

Elaboració

Primer hem de torrar les llesques de pa i sucar-les amb tomàquet i oli.
Preparem les hamburgueses amb la carn, l'ou, la farina de galeta, l'all i el julivert. Posem sal i pebre i reservem.
Tallem les rodanxes de formatge d'uns 4 mm.
Tallem la ceba en juliana i la fregim fins que estigui ben feta. Li posem una mica de sucre i donem unes voltes.
Formem les hamburgueses amb una mica de farina, de manera que quedin bastant gruixudes, d'uns 100 g cada una.
Les fregim un minut per cada cara.
Posem mantega en una safata i coloquem les llesques. A sobre hi posem el formatge, les hamburgueses, la ceba fregida i el formatge parmesà.
Les fiquem al forn, ja calent, i les deixem fer durant uns 5 minuts.

30min

Notes

El formatge que he utilitzat és el de cabra tendre, no de rulo, sinó de tipus manxego.


Recepta de cuina de Hamburgueses amb formatge

Aquestes hamburgueses queden boníssimes

Recepta de cuina de Hamburgueses amb formatge

Avui els he afegit una mica de ceba confitada amb ceps

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2565 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: