Crema de taronja amb xocolata
Queda amb un gust i una textura semblant a un flam de taronja, però la xocolata domina molt i camufla el gust de la fruita. Si el tornés a fer, hi posaria un rajolí de Cointreau per potenciar el sabor de la taronja.
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Recepta per microones
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 600 ml de suc de taronja
- 6 ous
- 100 g de sucre
- 100 g de xocolata de fondre
- 100 ml de nata líquida
- 25 g de mantega
- Caramel líquid
4 racions
Elaboració
Bateu els ous, el suc i el sucre. Repartiu-ho pels motlles individuals untats amb caramel líquid. Coeu-ho al bany maria al forn a 180 ºC durant 45 min. Deixeu-ho refredar.
Escalfeu al microones la nata líquida, afegiu-hi la xocolata trossejada i la mantega i barregeu-ho bé fins a obtenir una crema homogènia. Repartiu-la als motlles i deixeu-la a la nevera fins al moment de servir-la.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1794 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.