Pastís de Crema Pastissera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Pa de pessic
  • 2 ous
  • 60gr de farina de pa de pessic amb llevat
  • 45gr de sucre
  • Crema Pastissera
  • 8 rovells d’ou
  • Un litre de llet
  • 200gr de sucre + una cullerada mitjana de sucre avainillat
  • 100gr de maicena
  • Una branca de canyella
  • Ratlladura de la pell de una de llimona
  • 8 fulls de gelatina

8 racions

Elaboració

Crema:

Posa tots els ingredients en un cassó, remena-ho i posa-ho a foc mitja remenant fins q espesseixi. Posa la gelatina 5 minuts en aigua freda, l ’escorres i l’ afegeixes a la crema remenant fins que s’ integri.
Deixa-ho refredar tapat amb film transparent perquè no faci grumolls.
Reserva.

Pa de pessic:

Bat els ous amb el sucre fins escumar, tot seguit posa la farina tamisada i remena amb una cullera fins integrar-ho. Posa-ho al motlle i al forn a 180º 10 m a dalt i a baix, (una reixa mes avall del mig). Punxa-ho amb un escuradents abans de treure-ho que a de sortir net.
Deixa-ho entebeir.

Muntatge:

Desprès posa la crema sobre el pa de pessic. Nevera d’un dia per un altre.
Abans de servir escampa sucre per sobre i crema'l amb un cremador o pala roent.

1h

Notes

Motlle rodó desmontable 22cm. interior x 8cm. d'alt
Folrar de paper vegetal i untat de mantega u oli 0’4


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2333 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: