Pastís de Crema Pastissera
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pa de pessic
- 2 ous
- 60gr de farina de pa de pessic amb llevat
- 45gr de sucre
- Crema Pastissera
- 8 rovells d’ou
- Un litre de llet
- 200gr de sucre + una cullerada mitjana de sucre avainillat
- 100gr de maicena
- Una branca de canyella
- Ratlladura de la pell de una de llimona
- 8 fulls de gelatina
8 racions
Elaboració
Crema:
Posa tots els ingredients en un cassó, remena-ho i posa-ho a foc mitja remenant fins q espesseixi. Posa la gelatina 5 minuts en aigua freda, l ’escorres i l’ afegeixes a la crema remenant fins que s’ integri.
Deixa-ho refredar tapat amb film transparent perquè no faci grumolls.
Reserva.
Pa de pessic:
Bat els ous amb el sucre fins escumar, tot seguit posa la farina tamisada i remena amb una cullera fins integrar-ho. Posa-ho al motlle i al forn a 180º 10 m a dalt i a baix, (una reixa mes avall del mig). Punxa-ho amb un escuradents abans de treure-ho que a de sortir net.
Deixa-ho entebeir.
Muntatge:
Desprès posa la crema sobre el pa de pessic. Nevera d’un dia per un altre.
Abans de servir escampa sucre per sobre i crema'l amb un cremador o pala roent.
1h
Notes
Motlle rodó desmontable 22cm. interior x 8cm. d'alt
Folrar de paper vegetal i untat de mantega u oli 0’4
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2331 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.