Salsa de formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 brik de llet evaporada
  • Formatges per fondre (emmental - formatgets...)
  • 1//2 got de vi blanc
  • 1/2 culleradeta de pebre vermell picant
  • Sal

Elaboració

En una cassola o paella, posar la llet evaporada i el formatge fins que es disolgui tot.
Afegir la sal, el pebre vermell i el vi. A foc lent anar remenant fins que espessi i quedi cremós.
Servir calent.

10min

Notes

Aquesta salsa va molt bé per acompanyar pasta, patates bullides, arròs bullit...
sobretot a l'hivern, ja que es serveix calenta.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4087 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: