Tortell de Tarragona
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 paquet de pasta full
- pinyons al gust
- 300/350 grs. de cabell d'àngel (o al gust)
6 racions
Elaboració
Precalentarem el forn a 190º.
Aplanarem la pasta de full damunt del paper que l'embolica.
Hi farem uns talls de tal manera que al posar el cabell d'àngel a sobre en forma circular l'embolicarem i li donarem forma de corona.
Un cop feta la guarnirem amb el pinyons.
I al forn durant 24 minuts (o el temps que necessitem segons el forn).
Al treure-la l'empolvorarem amb sucre glaç.
30min
Notes
Aquesta vegada he fet servir el cabell d'àngel que vaig fer amb carabasses del meu hort, seguint la recepta del Joshua O'donell i em va quedar boníssim.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2390 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.