Tortellini a la bolonyesa amb botifarra esparracada
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tortellini
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Dues baldanes de ceba
- Oli d'oliva
- Salsa bolonyesa (la trobareu a les meves receptes)
5 racions
Utensilis
Un wok gran
Una cassola metàl·lica fonda
Un cassó gran
Una escorredora
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Cinc plats fondos
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els tortellini fins que estiguin cuits al "dente" i tot seguit els reservem en la mateixa cassola.
A continuació, fem la salsa bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta la posem en el wok on acabarem de fer la pasta.
A part en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les baldanes sense la pell, i les anem aixafant fins que quedin esparracades, i tot seguit les afegim a la bolonyesa i ho remenem amb l'espàtula de fusta.
Seguidament, escorrem els tortellini i els afegim en el wok juntament amb la bolonyesa i les baldanes, ho remenem tot plegat, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula en cada plat de forma individual.
1h 30min
Etiquetes: La cuina de la pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1399 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.