Filets de llobarro al forn, a l'estil mediterrani

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una safata refractària rectangular de mida gran
Un morter amb la seva ma
Dues espàtules metàl·liques planes

Elaboració

Primerament fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop cuites les reservem. A part, en un morter hi posem: dos alls pelats sense el cor, sis filets d'anxoves tallats a trossos, les olives negres, i una cullerada de tàperes, i amb la ma de morter ho xafem tot ben aixafat, i quan ja estigui tot plegat fet una pasta, hi afegim tres dits d'oli d'oliva, i ho remenem com si féssim un allioli, i ho reservem.
Seguidament netegem els llobarros, en traiem dos filets de cadascun, i els reservem.
A continuació, damunt de les patates a lo pobre, fem una capa de rodanxes de tomàquet ben fines, hi posem els quatre filets de llobarro regats amb un raig de vi i al damunt els cobrim amb la barreja que hem fet en el morter, i ho enfornem a 180º, durant 15 minuts, i ja ho podrem servir en un plat de la següent manera: primer fem un llit amb les patates i els tomàquets, i al damunt dos filets de llobarro en cada plat, hi afegim un rajolí d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta te el seu origen a la part de la mediterrània tocant a Marsella.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se