Pesto a la Genovesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Gènova
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 grams de fulles d'alfàbrega
  • Un all pelat (sense el cor)
  • 100 grams de nous pelades
  • 100 grams de pinyons
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • 50 grams de formatge Parmesà ratllat
  • 50 grams de formatge Manxec ratllat

10 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un atuell amb tapa

Elaboració

En un pot de batedora gran, posem: les fulles d'alfàbrega, els dos formatges ratllats, l'all pelat sense el cor, els pinyons i les nous, un pessic de sal i pebre negre, i omplim el pot de la batedora fins a la meitat amb oli d'oliva, i tot seguit passem la batedora fins que la salsa sigui ben fina i homogènia, i un cop feta la posem en un atuell amb tapa, i la podrem guardar a la nevera fins el moment en que la necessitem fer servir.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1875 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: