Flams de cava
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una ampolla de cava brut natura
- 150 grams de mel
- Una pell de llimona
- Una pell de taronja
- Una branca de canyella
- Caramel líquid
- Sis ous
- Mel
6 racions
Utensilis
Una safata fonda pel forn
Sis flameres de mida mitjana
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament agafem les flameres, repartim el caramel en el fons i les reservem.
Seguidament, en un cassó gran posem: l'ampolla de cava, la pell de taronja, la pell de llimona, la canyella i la mel, i deixem que arrenqui el bull a foc mitjà, i tot seguit ho deixem refredar.
A continuació, afegim els ous, i tot seguit passem la batedora elèctrica i ho batem. Retirem les pells i la canyella, i omplim les flameres fins a dalt del tot, les posem a la safata fonda amb un full de paper de diari en el fons, tot seguit omplim la safata amb aigua freda fins a la meitat de les flameres, ho posem en el forn a 180º, durant quaranta minuts, passat aquest temps els retirem del forn, i deixem que refredin i els posem a la nevera, fins el moment de servir-los a taula.
1h 30min
Notes
Si trobeu que la barreja del cava un cop bullida no és prou dolça, podeu afegir-hi una mica de sucre.
Etiquetes: La cuina dels flams Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2183 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.