Canelons de carbassó

Carbassó tallat amb mandolina i farcit amb el que vulguis, salsa de tomata i gratinat amb formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Carbassó
  • Ou dur
  • Tonyina
  • Tronkito
  • Salsa de tomata
  • Formatge ratllat

4 racions

Elaboració

2 carbassons tallats fins amb una mandolina. Cada 3 talls serviran per acollir la pasta del canaló.
2 ous durs
1 llauna de tonyina
1 tronquet de surimi
Salsa de tomàquet
Fer una pasta per omplir el caneló amb aquests ingredients.
Omplir les làmines de carbassó amb la pasta realitzada.
En una plata de forn coberta de salsa de tomata col·locar els canelons, cobrir amb formatge ratllat i posar al forn mínim 25 minuts.

40min

Notes

Plat amb pocs hidrats de carboni. Molt saborós i adaptable a vegans, celíacs... canviant el contingut del caneló


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2188 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: