Canelons de carbassó
Carbassó tallat amb mandolina i farcit amb el que vulguis, salsa de tomata i gratinat amb formatge
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Canelons
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Carbassó
- Ou dur
- Tonyina
- Tronkito
- Salsa de tomata
- Formatge ratllat
4 racions
Elaboració
2 carbassons tallats fins amb una mandolina. Cada 3 talls serviran per acollir la pasta del canaló.
2 ous durs
1 llauna de tonyina
1 tronquet de surimi
Salsa de tomàquet
Fer una pasta per omplir el caneló amb aquests ingredients.
Omplir les làmines de carbassó amb la pasta realitzada.
En una plata de forn coberta de salsa de tomata col·locar els canelons, cobrir amb formatge ratllat i posar al forn mínim 25 minuts.
40min
Notes
Plat amb pocs hidrats de carboni. Molt saborós i adaptable a vegans, celíacs... canviant el contingut del caneló
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2042 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.