Conill guisat amb xampinyons
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un conill d'entre 1 kg i 1,2 kg
- 200 g de Xampinyons nets i tallats a làmines
- Oli d'oliva
- 2 Fulles de llorer
- 2 Cebes
- 1 Tomàquet
- Un got de vi blanc
- Sal i pebre negre mòlt
- Una fulla de timó
- Aigua
Per a la picada:
- Avellanes
- Farina
- Sal
- All
- Julivert
4 racions
Elaboració
Pasem per aigua els xampinyons laminats encara que els hagim comprat nets. Els reservem.
Salpebrem i enrossim el conill a la cassola tallat segons ens agradi
(podem deixar cuixes i espatlles senceres o només les espatlles).
Hi afegim una mica d'all, i unes fulles de llorer.
Passats uns 5 minuts barregem el conill amb les cebes i tomàquet, que prèviament hem tallat.
Posem una mica d'aigua a la cassola.
Al cap d'uns 10 minuts, hi afegim un got de vi i ho deixem 10 minuts a foc baix.
Mentre, preparem una picada amb avellanes, all, julivert, aigua o brou, farina i sal.
Deixem coure a foc baix uns 20 minuts vigilant si cal afegir-hi aigua.
Hi tirem els xampinyons amb la picada i una fulla de timó, per aromatitzar una mica el plat i recuperem l'olor de bosc.
Ho deixem fent xup-xup a foc baix durant 10 minuts.
Ja es pot servir el plat.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4401 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.