Supremes de lluç a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Supremes de lluç fresc
  • 4 Gambes
  • 1 All
  • 1 Ceba petita
  • 1 Tomàquet madur
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Julivert picat

2 racions

Elaboració

Posem una mica d'oli a la cassola i hi saltem les gambes, un minut.
Els hi treiem el cap i la cua, les pelem i reservem amb els caps.
A la mateixa cassola, hi tirem la ceba picada molt fina, el tomàquet ratllat i l'all laminat.
Deixem coure uns 15 minuts.
Salem el lluç i el posem a la cassola (la pell cap avall).
Exprimim el suc dels caps de les gambes i deixem coure el lluç sense girar-lo, uns 3 o 4 minuts.
Servim les supremes amb les gambes pelades a sobre i ho empolvorem amb julivert picat.

25min


Recepta de cuina de Supremes de lluç a la cassola
Supremes de lluç a la cassola.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3003 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: