Espatlles de conill a la pagesa amb olives trencades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit espatlles de conill
  • Mig fetge de conill
  • 100 grams d'olives verdes trencades
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Quatre alls pelats
  • Una ceba tallada a juliana
  • Una fulla de llorer
  • Conyac
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Brou de pollastre [Veure recepta]
  • Ametlles torrades
  • Pa fregit
  • Julivert
  • Xocolata en pols

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una batedora elèctrica
Un pot fondo per la batedora
Una cullera de fusta
Uns estalvis

Elaboració

Primerament en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les espatlles de conill salpebrades, fins que veiem que ja són una mica daurades, i llavors hi afegim: la ceba tallada en juliana, tres alls pelats, una fulla de llorer i un cullerot de sofregit de tomàquet.
Seguidament, afegim un raig de conyac i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim un cullerot de brou de pollastre i deixem que cogui a foc moderat, fins que el conill estigui gairebé cuit.
A part, amb la batedora elèctrica fem una picada amb: un grapat d'ametlles torrades, un all pelat, pa fregit, una cullerada de xocolata en pols, julivert picat, mig fetge de conill fregit, i un cullerot de brou de pollastre.
Passem la batedora elèctrica i seguidament ho afegim a la cassola juntament amb les olives trencades, ho remenem amb la cullera de fusta, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat dotze minuts més abans d'apagar el foc.
Deixem que reposi cinc minuts abans de treure-ho a taula amb la cassola, amb uns estalvis a sota.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

679 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: