Bombons de xocolata negre i foie

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 rajoles de xocolata negre però negre
  • Sal maldon
  • Foie mi cuit
  • Vinagre de módena

10 racions

Elaboració

Fonem una de les rajoles i pinzellem amb la xocolata fosa, o amb l'ajuda d'una cullera , el motllo de silicona per fer bombons, o si no es té, una glaçonera.
Ho posem al congelador entre 15 i 30 minuts, podem efectuar aquesta mateixa operació varies vegades, jo només ho vaig fer un cop.
Amb l'ajuda d'una forquilla omplim els bombons amb el foie ben aixafadet. Fonem l'altre rajola i cobrim un altre cop amb la xocolata i ho tornem a posar al congelador.
Els desmotllem amb molt de compte i ho servim amb un rajolí de vinagre de módena i una mica de sal maldon

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1672 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: