Tartà de tomàquet , formatge i pa sec
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 lamina de pasta de full
- 1kg. de tomàquets vermells i carnosos
- 150g. de formatge Camembert
- 200ml. de nata
- 4 ous
- 2 llesques de pa grans
- 3 cullerades de vinagre balsàmic
- 1 dent d'all petit
- Oli, sucre, alfàbrega fresca, sal i pebre negre
12 racions
Elaboració
Desenroscar la lamina de pasta de full i forra un motlle per anar el forn; la posarem al forn
pre-escalfat durant 10 minuts.
Escaldar els tomàquets, pela'ls i tallar-los a daus. Salar-los i els posarem en un colador perquè deixin anar l'aigua durant 20 minuts.
Tallar el pa a daus i fregir amb força oli ben calent; i escorre'l damunt de paper absorbent
Tallar el formatge també a daus.
Barrejar el vinagre amb una cullerada de sucre, l'all, una culleradeta de alfàbrega picada fina, els ous batuts i la nata i salpebra.
Afegir els daus de tomàquet, de pa i formatge.
Poseu tot damunt la pasta de full i coure-la a forn mitja, prèviament calent asta que quedi quallar.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1028 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.