El meu trinxat de l'Empordà
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → CATALUNYA
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Ingredients:
- 1 col petita
- 1 patata petita per comensal
- 150 g de cansalada viada o cansalada
- 150 g de botifarra negra (opcional)
- 2 ous + 1 rajolí de llet
- 3 dents d'alls grans
- Pebre vermell dolç
- 25 g de pinyons
- Sal
- Oli d'oliva
- Cruixent de pernil (per decorar) : 1 tall de pernil salat tallat molt fi.
4 racions
Elaboració
o Possem el pernil en mig de dos fulls de paper vegetal i enfornem 180ºC aproximadament. 10 min
o Tallem i rentem la col. Seguidament, pelem i tallem les patates a trossos petits i bullim en olles separades. Colem i reservem.
Fregim lleugerament la cansalada viada trossejada amb una mica d'oli i incorporem els alls trossejats, la botifarra negra i els pinyons, daurant lleugerament a foc molt lent, per evitar que quedi sec i se'ns cremi.
o Separem uns instants la paella del foc perquè el contingut baixi la temperatura i empolvorem el pebre vermell dolç, remenant perquè no es cremi. Afegim la col i la patata, barrejant-lo tot.
o Batre els ous amb un rajolí de llet i els incorporem a la resta d'ingredients. Deixem que l'ou vagi quallant, evitant que ens quedi ressec.
o Emplatem i decorem amb el cruixent.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10748 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.