Pastís de pinyons
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. de farina
- 300 gr. de sucre
- 1 sobre de Royal
- 1 tassa d'oli (de café)
- 2 llimones o taronges
- Un got de llet
- Sal
- 3 ous
- Pinyons
6 racions
Elaboració
Preescalfarem el forn.
A la safata d'anar al forn i posem paper vegetal (jo sempre el mullo, així s'adapta millor), l'untem amb mantega i reservem. (El motllo del pastís, pot ser rodó, rectangular o quadrat).
Barregem tots els ingredients,...farina, sucre, Royal, l'oli, la llet (tèbia), la ratlladura de les llimones (o taronges) un polsim de sal i els ous, ho passem per el Minipimer, ha de quedar com una crema... i ho aboquem al motlle per anar al forn. Hi posem els pinyons per sobre.
Ho posem al forn a 180ºC uns 35-45 minuts... tot depen del forn. Punxar-ho amb un escuradents, i si surt net, ja està !
45min
Notes
També es pot farcir d'alguna melmelada.
Etiquetes: Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3177 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.