Braonets al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Ingredients
- Braons (un parell per persona)
- Patates
- 2 de Ceba de figueres
- 2 de Pastanaga
- 2 de Porro
- 1 Carbassó
- 2 Tomàquets
- 2 caps d'all
- Pebre negre recient molgut
- Sal
- Oli oliva verge
- Cognac
Elaboració
En una plata per anar al forn, posarem com a fondo el porro tallat a tires, la ceba i el
carbassó a rodanxes,la pastanaga i el tomàquet a quadradets.
Pel damunt de les verdures posarem els braons salpebrats. Pel damunt hi posarem un bon
raig d'oli d'oliva, i un raig de cognac. Afegirem els alls.
Tindrem el forn precalentat a 180º. Posarem els braons al forn i ho deixarem una 1/2 hora.
Passat el temps, baixarem el forn a 150º i donarem la volta als braons.
Després de 1/2h. més farem la mateixa operació.
És el moment de pelar patates i tallar-les a quadradets petitons. Ho fregim a la paella
amb foc ben fort. Quan comencin a enrrossir-se les treurem i les posarem a la safata dels
braons i ho deixarem al forn uns 5/8m. més.
Passat aquest temps ja ho podrem servir, acompanyat d'un vi negre. Bon profit.
Notes
Heu de tenir en compte, que les patates agafen el gust dels braons i son tant o més bones.
Aquest tall queda molt melós, pero a vegades no sempre en tenen a la carniceria.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6729 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.