"Beijus" de formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Brasil → Bahia
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de formatge emmental ratllat
  • 100 g de mantega en pomada

Utensilis

Formes metà·lliques o de silicona.

Elaboració

Barregem el formatge amb la mantega fins a fer una pasta. Els posem al forn a uns 240º, que escalfarem mentre fem la pasta, fins que estiguin daurats.

Notes

És un aperitiu d'alta qualitat. Són una variant dels "beijus" típics de Bahia, al nordest del Brasil, i es fan també amb altres ingredients: farina de mandioca o tapioca. Tenen orígen índigena. Evidentment aquesta és una versió més actual.


Recepta de cuina de "Beijus" de formatge
Sortits del forn
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1370 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Mmmm! Deuen ser boníssims! I pel que sembla, molt senzills de fer.
Nani Nolla diu:
I recents sortits del forn no t'ho pots imaginar...
Els he fet avui per l'aperitiu i amb la cerveseta fresca, ideals.
Lourdes Xargayo diu:
Apuntada !!!!! tot el que porti formatge, per a mi es una delicia. Salutacions Nani.
Nani Nolla diu:
Ah! No petiu si de primer moment la mantega es fa líquida. Ja s'anirà assecant mentre es desfà el formatge. Poseu les formes en una safata. La casa fa una oloreta...

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: