Fesols del ganxet amb farigola
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per olla a pressió
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 k de fesols dels ganxet
- oli d'oliva
- flor de sal
- farigola
4 racions
Elaboració
Al vespre posarem els fesols en remull.
A l'endemà els courem amb aigua a l'olla a pressió uns 25/30 minuts.
Jo els salo amb una cullerada (postres) de sal quan ja estan cuits i els deixo reposar, juntament amb una branca de farigola perquè agafin el gust.
Els faig pel matí abans d'anar al treball i al migdia només cal donar el punt d'escalfor que ens agradi.
30min
Notes
És un primer plat deliciós i que no té cap complicació. A casa acostumem a menjar llegums un parell de vegades a la setmana.
Al servir-los ho fem amb una branca de farigola que ara ja està florida, amanim amb oli d'oliva i uns grans de flor de sal, afegint suc de la cocció.
Qualsevol plat que fem de segon no superarà el primer.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1492 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.