Caramels de cafè
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Brasil → Nordest
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 1/2 tassa (llet) de llet
- 1 1/2 tassa (llet) de cafè fort
- 3 gots mitjans de sucre
- 3 cullerades (sopa) de mel
- 1 cullerada (sopa) de mantega
- 1 rovell d'ou
- 1 cullerada (sopa) de farina
- oli d'oliva per untar el marbre
Elaboració
Barregem tots els ingredients en una cassola i ho posem al foc i anirem remenant sovint perquè no s'enganxi al fons de la cassola.
Us he de dir que he utilitzat Nescafè ben fort enlloc del cafè.
Quan veiem que s'ha espessit ho abocarem damunt d'un marbre untat amb oli.
El temps que he posat és orientatiu. Dependrà de com ho fem. Cal que el foc no sigui massa fort.
Quan estigui fred, tallarem els caramels i els embolicarem amb paper transparent.
30min
Notes
A mí m'han sortit 100 caramels tovets. Per l'hora del cafè queden molt bons.
Etiquetes: Caramels Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2064 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.