Pa de formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Brasil → Minas Gerais
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 tasses (sopa) de polvilho
  • 1 tassa (sopa) de llet
  • 1 ou
  • 1/2 tassa (sopa) de margarina
  • 3 cullerades (sopa) de formatge parmesà
  • farina per empolvorar
  • oli d'oliva

Elaboració

Batrem tots els ingredients amb la batedora, menys el formatge.
Col·loquem en formes petites, untades amb oli i empolvorades, la massa que ens resulti.
Repatim el formatge per sobre i al forn, que estigui calent a 200º, fins que comencin a daurar-se.
El polvilho és midó de iuca i el compro en un supermercat afroamericà a Barcelona, però
es pot substituir per una tassa de farina i una de maizena, així com l'oli d'oliva pot ser el substitut de la margarina.
També es pot fer amb alguna altre recepta que tingueu de pa i a sobre el formatge que més us agradi.
Com en totes les receptes es tracta de posar imaginació i fer-les a la nostra manera.

30min

Notes

Aquest tipus de pa és típic al Brasil, es diu "pao de queijo" i és fàcil trobar on el fan per l'olor que deixa a les pastisseries.


Recepta de cuina de Pa de formatge
Sortits del forn
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1890 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Ja m'imagino la oloreta que deuen fer aquests pans!
Nani, les teves receptes són cada dia més creatives.
Una abraçada.
Nani Nolla diu:
Em demanen que expliqui que és el polvilho: és midó de iuca, tal com ho dic a l'elaboració. Es pot substituir per maizena. De fet, quan no tinc polvilho barrejo farina i maizena. És una recepta de pa amb formatge.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: