Peus de porc amb marisc

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 peus de porc
  • 8 escamarlans
  • 8 gambes
  • 8 llagostins
  • 24 musclos
  • 24 cloïses
  • 2 cabeces d'alls
  • 2 fulles de llorer
  • 1 cullerada de comí
  • 1 copeta d'anis
  • 2 copes de conyac
  • 1/2 kg. de tomàquet madur
  • 350 cc. de brou de peix
  • Julivert, oli, sal, una mica de farina

4 racions

Utensilis

4 cassoletes de fang
1 olla
túrmix

Elaboració

Partiu horitzontalment els peus, lligueu amb un fil fort les dues mitats
Coeu-los en una olla plena d'aigua amb el comí, l'anis i el llorer.
Deixeu que cogui lentament 2 hores.
Obriu els musclus al vapor i treieu-ne la closca.
Piqueu els alls amb pell i tot i el julivert, passeu-ho tot pel túrmix amb força oli.
Enfarineu els peus de porc i col.loqueu dues mitats a cada cassoleta, amb la picada com a base i la resta del marisc repartit.
Tireu-hi un bon pessic de sal i afegiu-hi les cloïses vives i els musclus. Amaniu-ho tot amb una salsa de tomàquet (feta previament) i un raig de conyat i flamegeu-ho.
Deixeu que es cogui a sobre els fogons uns 10 minuts.
Poseu-hi el brou de peix i feu-los encara 15 minuts més.
Serviu-ho a taula en les mateixes cassoletes individuals.

2h 30min

Notes

La recepte està explicada pensant de fer-ho directament en cada cassoleta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1220 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: