Peus de porc amb marisc
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
![Afegir valoració](/icons/add.gif)
Ingredients
- 4 peus de porc
- 8 escamarlans
- 8 gambes
- 8 llagostins
- 24 musclos
- 24 cloïses
- 2 cabeces d'alls
- 2 fulles de llorer
- 1 cullerada de comí
- 1 copeta d'anis
- 2 copes de conyac
- 1/2 kg. de tomàquet madur
- 350 cc. de brou de peix
- Julivert, oli, sal, una mica de farina
4 racions
Utensilis
4 cassoletes de fang
1 olla
túrmix
Elaboració
Partiu horitzontalment els peus, lligueu amb un fil fort les dues mitats
Coeu-los en una olla plena d'aigua amb el comí, l'anis i el llorer.
Deixeu que cogui lentament 2 hores.
Obriu els musclus al vapor i treieu-ne la closca.
Piqueu els alls amb pell i tot i el julivert, passeu-ho tot pel túrmix amb força oli.
Enfarineu els peus de porc i col.loqueu dues mitats a cada cassoleta, amb la picada com a base i la resta del marisc repartit.
Tireu-hi un bon pessic de sal i afegiu-hi les cloïses vives i els musclus. Amaniu-ho tot amb una salsa de tomàquet (feta previament) i un raig de conyat i flamegeu-ho.
Deixeu que es cogui a sobre els fogons uns 10 minuts.
Poseu-hi el brou de peix i feu-los encara 15 minuts més.
Serviu-ho a taula en les mateixes cassoletes individuals.
2h 30min
Notes
La recepte està explicada pensant de fer-ho directament en cada cassoleta
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1180 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.