Pop a la gallega
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pop d'aquells tan grossos.
- Oli verge d'oliva.
- Sal.
- Pebre negre i pebre vermell
8 racions
Utensilis
Una o unes safates de fusta,i una olla gran.
Elaboració
Posarem una olla gran amb aigua al foc.
Netejarem el pop sota l'aigua, i quan bulli la de l'olla, el submergirem tres vegades dins, i finalment, el deixarem que bulli durant uns vint o quaranta minuts -segons la mida del pop-. No cal més, ja que tot menjar té el seu temps de cocció, sigui el que sigui.
Passat aquest temps, el deixarem dins l'olla fins el moment de servir-lo, que ho farem de la següent manera.
Treurem el pop de l'aigua de l'olla,i l'anirem tallant a trossets petits, i posant en una safata de servir, o millor si en tenim de fusta.
Una vegada trossejat i ben col.locat, hi tirarem una mica de sal gruixuda (no massa), pebre vermell i negre, i un bon raget d'oli d'oliva.
I a menjar!!!
45min
Notes
No ho creureu, però queda tovíssim i deliciós.
Aquesta recepta me la va dir una persona gallega de tota la vida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5507 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.