Macarrons amb pernil d' ànec i bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. de macarrons
- 150 gr. de pernil d'ànec
- 400 gr. de bolets variats
- 1 ramell d'orenga
- 1 trufa negra
- Oli i sal
4 racions
Utensilis
1 olla
1 paella
1 ganivet
Elaboració
Coure els macarrons en abundant aigua bullint amb una mica d'oli i sal fins que la pasta estigui al dente.
En una paella fregir el pernil d'ànec tallat a trossos allargats uns 3 minuts, reservar-los.
En la mateixa paella saltejar els bolets fins que quedin fets.
Barrejar els macarrons amb el pernil d'ànec i els bolets. Posar per sobre l'orenga i un rajolí d'oli.
30min
Notes
Es pot fer en qualsevol altre pasta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1739 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.