Bomba gelada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • nata montada
  • fruits secs al gust
  • licor
  • ganache de xocolata

Elaboració

Dues hores abans de fer el pastís posarem els fruits que hagim escollit en remull en el licor triat.
Jo l'he fet amb cireres, orellanes d'albercoc i panses de moscatell.
De licor he fet servir un patxaran molt bo.
He cobert un bol amb film tansparent i hi posat la nata montada.
Ho he anat fent per capes: nata i fruits.
En el congelador unes tres hores.
Després l'he tret del bol i m'he desfet del film.
L'he cobert amb ganache de xocolata a temperatura natural.
Al congelador fins una hora abans de servir.
Es treu i al frigorífic.

Notes

Per a servir-la he fet uns pètals de rosa ensucrats. El dia abans es passen el pètals per clara d'ou batuda i després passats per sucre.
Es deixen tota la nit que es sequin en una safata soberta amb paper vegetal. Són molt vistosos.


Recepta de cuina de Bomba gelada
La bomba gelada
per Nani Nolla
Recepta de cuina de Bomba gelada
Oberta
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1558 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

MTeresa Llauradó Curto diu:
Qué és ganache de chocolate? Quan ho sàpiga faré aquesta bomba.
Els fogons de la Bordeta diu:
Guau, síq ue és una autèntica bomba!! Segur que està deliciosa, una proposta realment brutal!
Moltes gràcies per participar maca!
Petonets
Sandra
Joan Corminas diu:
Hola MTeresa : Tens la recepta de com es fa el ganache de xocolata, si mires la recepta que passi el 3 de juny
Nani Nolla diu:
Hola M. Teresa,
Tal com va respondre en Joan C pots trobar la seva recepta amb l'explicació corresponent. De totes maneres és molt fàcil de fer: 200 g de nata líquida posada al foc i quan comença a bullir treure-la i afegir-hi 350/400 g de xocolata negre trossejada i remenar fins que es desfaci. La poses a la nevera i l'endemà veuràs com ha quedat dura. Per utilitzar-la només caldrà un cop de microones fins que quedi moldejable i es pugui treballar.
Una abraçada.
MTeresa Llauradó Curto diu:
Moltes gràcies.

Et felicito per les teves receptes. Jo sóc nova en aquest mon informàtic, però m´agrada cuinar.
Ens anyirem seguin.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: