Arròs a la cubana amb plàtan

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g d'arròs
  • Tomàquet fregit
  • 2 ous
  • 1 plàtan
  • 1 all
  • Oli
  • Farina
  • Sal

2 racions

Elaboració

Posem aigua al foc amb una culleradeta de sal i quan bulli tirem l'arròs i els deixem fer durant uns 18 minuts.
Quan l'arròs estigui cuit, l'escorrem, l'esbandim amb aigua i el tornem a escórrer.
En una paella fregim l'all amb 20 cc d'oli. Quan estigui ros, el retirem i afegim l'arròs que fregirem durant 1 minut sense parar de remenar.
Pelem el plàtan, el tallem per la meitat i després longitudinalment. L'enfarinem i el fregim amb oli fins que quedi una mica ros.
Fregim els ous i muntem el plat.
Primer posem l'arròs en forma de muntanya. Pel voltant hi posarem el tomàquet i el plàtan. A sobre hi posem l'ou ferrat.
A l'hora de menjar es pot barrejar tot.

30min


Recepta de cuina de Arròs a la cubana amb plàtan

Aquest plat agrada molt als nens

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2665 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: