Pedrers de Pollastre a la Portuguesa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Portugal → Algràve
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un quilo de pedrers de pollastre
- Sis alls pelats i ratllats
- Sofregit de tomàquet
- Ketxup
- Sal
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Tabasco
- Dues fulles de llorer
- Una branca d'api
- Uns grans de pebre negre
- Mitja ceba pelada
12 racions
Elaboració
Primer de tot, en un cassó, posem a bullir els pedrers ben nets de greixos. Posem: sal, l'àpi, la ceba, llorer, sal i aigua. Quan són cuits, els traiem i els tallem per la meitat.
En una cassola de terrissa, fregirem amb oli d'oliva, els alls ratllats. Quan són rossos, afegim el ketxup i el tomàquet ben barrejats. Seguidament, afegim un raig de vi blanc i un toc de tabasco (segons el grau de picant que agradi a cadascú). Afegim els pedrers, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Aquests pedrers, els vaig aprendre a fer quan treballava a Andorra, i mels va ensenyar a fer el xef Portuguès, en Joaquim Oliveira.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6648 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.