Arròs negre
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 600 grams d'arròs tipus "bomba" Montsià
- Sis cullerots de marca per paelles
- Fumet de peix
- Quatre sobres de tinta de calamar
- Tres cullerades de picada d'all i julivert(feta amb la batedora elèctrica)
- Sal
6 racions
Utensilis
Una paellera per sis comensals
Uns estalvis de vímet
Elaboració
Posem la paellera al foc, hi posem : la marca, l'arròs, la picada i els tres sobres de tinta. Ho remenem ben remenat, i tot seguit afegim el fumet, fins arribar a les nanses.
Ho corregim de sal, i ho enfornem a 180º, fins que l'arròs, és cuit.
La gracia d'aquest arròs, és que quan es cou en el forn, fa pel damunt una crosta amb la tinta, que és ex-cel-lent.
Seguidament, ja la podem servir a taula amb uns estalvis de vímet a sota.
40min
Notes
Quant feu aquest arròs, us demano per favor, !! no hi poseu allioli al servir-lo !!
Si l'arròs negre la feu amb tinta natural, tingueu en compte de fer-la bullir abans amb una mica de brou de peix, doncs la tinta al natural, és altament tòxica.
Etiquetes: Cuina marinera La cuina dels arrossos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3489 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.