Fideuà
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400g.de fideus del nº 1
- 1 sipia
- 1/2 kg.de gambes
- 1 l. de fumet de peix
- 3 alls
- 1 ceba
- 1 tomàquet ratllat
- Sal
- Oli
4 racions
Elaboració
Posem oli en una paella i hi tirem els alls pelats però sencers.
Un cop els alls s'hagin enrossit, els treiem i amb l'oli ben calent tirem els fideus, els anem remenant fins que siguin ben rossos, i els traiem del foc i reservem.
A part, agafem la paella on farem la fideuà i fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet, hi afegim la sípia tallada a daus, i ho deixem coure tot junt, afegim les gambes i donem unes boltes.
Posem els fideus, i ho barregem tot, i hi tirem el fumet de peix i esperem que els fideus absorbeixin el fumet.
Posem la paella al forn a gratinar uns minuts fins deixar els fideus secs i drets.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6399 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.