Ous remenats amb tomàquet
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit ous batuts
- Dotze tomàquets madurs, ratllats .
- Sal
- Sucre ( un polsim )
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa, posem a fregir amb oli d'oliva, els tomàquets ratllats, amb un polsim de sucre i sal. Quan el tomàquet ja és ben fregit, hi afegim els ous batuts, i anem remenant, fins que els ous han cuallat a gust de cadascú.
Seguidament, ho repartim en plats individuals, i ja ho podem servir a taula.
20min
Notes
Aquesta és una recepta molt adient, per quan no saps que menjar, sobretot a l'hora de sopar.
El que ja és un veritable plaer, és acompanyar-ho amb un bo pa de pagès.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3581 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.