Ous remenats amb tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Vuit ous batuts
  • Dotze tomàquets madurs, ratllats .
  • Sal
  • Sucre ( un polsim )
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, posem a fregir amb oli d'oliva, els tomàquets ratllats, amb un polsim de sucre i sal. Quan el tomàquet ja és ben fregit, hi afegim els ous batuts, i anem remenant, fins que els ous han cuallat a gust de cadascú.
Seguidament, ho repartim en plats individuals, i ja ho podem servir a taula.

20min

Notes

Aquesta és una recepta molt adient, per quan no saps que menjar, sobretot a l'hora de sopar.
El que ja és un veritable plaer, és acompanyar-ho amb un bo pa de pagès.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3581 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: